auto-kennis

Auto-Kennis: De eerste in Nederland die naar de verkopende partij toe gaat om de auto te inspecteren.

Toen de ANWB steeds meer technocentra sloot en je haast nergens meer terecht kon voor een keuring voordat je een auto ging kopen, begonnen de initiatiefnemers met Auto-Kennis.

Door het opkomende internet kwamen veel klanten opeens ‘van ver’. Verkopers wilden of konden de auto dan ook vaak niet zomaar meegeven aan de potentiële koper.

Zo ontstond de dienst: De aankoopkeuring op locatie.

 

Bij Auto-kennis geen grote marketing-campagnes, geen google-advertenties om hoog in de zoekresultaten te komen. maar een partij die al weer 20 jaar keurt voor haar klanten.

AUTO-KENNIS

Een partij waar klanten gewoon al weer jaren tevreden zijn. Opmerkelijk is dat het aantal reviews niet zo groot als bij sommige anderen, ondanks de periode van bestaan.

AUTO-KENNIS

Auto-Kennis. Een echt onafhankelijke partij. Wat betekent dat ze zelf keuren. Geen auto’s zelf kopen, verkopen of repareren.

Het onderzoek wat ze doen kunnen, ze daarom objectief en onafhankelijk uitvoeren.

Dat is natuurlijk een verschil met partijen die zelf wél auto’s inkopen, verkopen of repareren.

ervaringen

Een partij met inmiddels 20 jaar ervaring met keuringen op locatie. Waar ‘in huis 35 jaar automotive kennis aanwezig is’. Je kan er dan ook voor aankoopkeuringen met zowel een moderne, zelfs hybride of elektrische als ook met een echt klassieke auto terecht.

Voor welke diensten kan je terecht bij Auto-Kennis?

aankoopkeuring

Natuurlijk de Auto-Aankoopkeuring. Voor als je de staat wilt weten van de auto die je gaat kopen. Een keuring die altijd compleet wordt uitgevoerd. Dus inclusief uitlezen op storingen, onderzoek op schade incl. lakdikte-meting, uitgebreide proefrit en persoonlijk advies. Geen half werk.

 

GARANTIE-KEURING

Omdat er mensen zijn die hun auto goed gecontroleerd willen hebben voordat de garantie afloopt. Ook zonder overeengekomen garantie is er vaak sprake van z.g wettelijke garantie. Auto-Kennis voert als enige deze keuring na aankoop uit.

aankoopbegeleiding

Voor diegenen die net wat meer hulp op maat willen. Ook bij het uitzoeken van de auto en het alles eromheen. Gewoon omdat het veel geld en tijd kan schelen als je dat kan laten doen door mensen met ervaring en kennis.

 

Kosten van de dienstverleningen bij Auto-Kennis?

Bij Auto-Kennis is een aankoopkeuring altijd volledig. De auto wordt altijd compleet en vakkundig onderzocht. Gewoon omdat er geen zaken zijn, die onbelangrijk zijn voor de koper.

Wel is de ene auto veel geavanceerder dan de andere auto. Een eenvoudig ‘stadsautootje’ zonder ‘toeters en bellen’ kost natuurlijk veel minder tijd dan een exclusieve performance-car om te keuren.

Daarom betaal je bij Auto-Kennis een basisprijs van € 139,- . Aangevuld met eventuele toeslagen voor geavanceerde auto’s en de kilometerkosten omdat ze ter plaatse komen.

Op de website zijn ze duidelijk en transparant over de kosten en de mogelijkheden.

hoe snel heb je een afspraak?

Een keuring kan in de regel binnen 2 werkdagen na aanvraag uitgevoerd worden.